Α2 Γυναικών: Με Βορέα Αλεξανδρούπολης η κλήρωση του πρωταθλήματος! Οι τρεις αντίπαλοι της ομάδας του Έβρου

Συνολικα 20 ομάδες θα λάβουν μέρος στο νεο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους εκ των οποιων ο Νοτιος θα έχει δύο υποομίλους και ο Βόρειος τρεις. Σε εναν από αυτούς μετέχει και ο Βορέας Αλεξανδρούπολης.

Η προθεσμια δηλωσεων συμμετοης ολοκληρωθηκε και σε σχέση με το 2019-2020 που ηταν η τελευταια φορα που ειχαμε κληρωση, εστω και αν δεν ολοκληρωθηκαν τα πρωταθληματα, έχουμε πανελλαδικα αυξηση πεντε ομαδων αφου τοτε ηταν 15.

Σε σχεση με τοτε, επτα ομαδες παραμενουν, έξι δεν δηλωσαν συμμετοχή και δυο ανέβηκαν στην Α1. Κατά συνέπεια, έχουμε 13 new entries στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και ανάμεσά τους είναι και η ομάδα του Βορέα Αλεξανδρούπολης.

Ο Βορέας θα λάβει μέρος στον 3ο Υποομιλο του Βορείου Ομίλου της Α2 Γυναικών με αντιπάλους Απόλλωνα Σταυρούπολης, Ορφέα Σουρωτής και Αρη Θεσσαλονικης. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις γυρους.

Συνοπτικά οι όμιλοι και οι υποομιλοι:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, 1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ (3 Γυροι): Πολυνίκης Ναυπλίου, Ακαδημία Πάτρας, Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, Δόξα Βύρωνα

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, 2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ (2 Γυροι): ΑΕΚ, Αρης Νίκαιας, Ολυμπιακός Κερατσινίου, ΑΣ Ηλιουπολη, ΕΑΧ Χανίων

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, 1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ (3 Γυροι): Κερκυραϊκός, ΑΟ Ιωανίννων, ΑΟΑ Καστοριάς

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, 2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ (3 Γυροι): Φίλιππος Βέρροιας, Ζαφειράκης Νάουσας, ΓΑΑΣ Ορφέας, Ελπίδες Αμυνταίου

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, 3ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ (3 Γυροι): Απόλλων Σταυρούπολης, Ορφέας Σουρωτής, Αρης Θεσσαλονίκης, Βορρέας Αλεξανδρούπολης