Volley League: Δεύτερη σερί νίκη για Γκαρά και Παναθηναϊκό

Tην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Volley League πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Γκαρά στην έδρα του, με τον ΟΦΗ του Κώστα Δεληκώστα, Παρασκευά Τσέλιου και Άκη Δαρίδη να μην μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός δεν  άφησε περιθώρια αντίδρασης στον  αντίπαλο του καθώς επιβλήθηκε άνετα του  ΟΦΗ σε όλους τους τομείς και είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά τα μισά του πρώτου σετ το σκορ ήταν 16-9 για να λήξει τελικά με 25-16.Στο δεύτερο σετ  ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στην αρχή του σετ καθώς δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τον αντίπαλο καθώς ήταν ισόπαλος με 6-6 και 10-10.

Κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός αφυπνίστηκε με ωραία τελειώματα και μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα πήρε προβάδισμα με 20-16 σε 22 λεπτά . Ο ΠΑΟ κατάφερε να τελειώσει το σετ με 25-20 σε 25 λεπτά.

Δεν άλλαξε κάτι στο τρίτο σετ καθώς ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος και το κατέκτησε τελικά με 25-20. 

Για τον Παναθηναϊκό ο Γκαράς είχε 60% υποδοχή με 41% άριστες, ενώ για τον ΟΦΗ, ο Τσέλιος είχε 3 πόντους (3/6) και ο Δαρίδης 54% υποδοχή με 46% άριστες.