Super League: Νέα τεσσάρα του τριφυλλιού στη Λεωφόρο με Ιωαννίδη να αγωνίζεται στο τέλος για 20 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο του το βράδυ του Σαββάτου καθώς κέρδισε με 4-1 τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού της 6ης αγωνιστικής της SL1.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνέχισε να… κόβει ταρίφες στη Λεωφόρο, καθώς μετά τα τέσσερα γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τα πέντε στον Βόλο έριξε «ντόρτι» στους Νικαιώτες, μετρώντας έτσι 13 τέρματα σε τρία παιχνίδια και με το ζητούμενο βέβαια να είναι το να γίνει εξίσου παραγωγικός και μακριά από το «σπίτι» του, για να έρθουν και τα αντίστοιχα τρίποντα.

Αναμφίβολα, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Καρλίτος, που πέτυχε χατ τρικ κι έφτασε ήδη τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, εξαιρετικοί ήταν και οι Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος και Χατζηγιοβάνης, ενώ βοήθησε αρκετά και ο Παλάσιος, που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τα πράσινα. Ο Κομοτηναίος Φώτης Ιωαννίδης πέρασε ως αλλαγή στο 70′ στη θέση του μεγάλου πρωταγωνιστή Καρλίτος.

Με 10 βαθμούς το «τριφύλλι» έπιασε στην 4η θέση την ΑΕΚ, στους 5 βαθμούς παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι, τους οποίους θα ατιμετωπίσει ο ΑΟΞ σε νοκ άουτ ματς για το Κύπελλο Ελλάδος σε δέκα μέρες. Δεν μπόρεσαν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση και είναι στην 9η θέση.