Γ’ Εθνική: «Μαυραετός» την νέα σεζόν ο Αργύρης Μπαρέττας (+photos)

Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Δόξα Δράμας αποκτώντας τον εξτρέμ Αργύρη Μπαρέττα ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Αετό Οφρυνίου.

Ο Μπαρέττας ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ξάνθης και αργότερα μεταγράφηκε στον Ηρακλή με τον οποίο έπαιξε στην Α’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί ακόμα Πανσερραϊκό, Σπάρτη, Ηρόδοτο (όλες Β΄ Εθνική), Ιάλυσο Ρόδου (Φούτμπολ Λιγκ πρόπερσι), Καβάλα (Γ΄ Εθνική, με καλές εμφανίσεις και πρωταθλητισμό), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Ορφέα Ελευθερούπολης

Η ανακοίνωση της Δραμινής ομάδας:

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργύρη Μπαρέττα.

Ο 27χρονος Καβαλιώτης εξτρέμ (γεννηθείς στις 6 Μαϊου 1994) έχει πέρασμα από την Α΄ Εθνική με Ηρακλή και Ξάνθη, ενώ έχει πολλές παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αετός Οφρυνίου, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, Σπάρτη, Ηρόδοτο (όλες Β΄ Εθνική), Ιάλυσο Ρόδου (Φούτμπολ Λιγκ πρόπερσι), Καβάλα (Γ΄ Εθνική, με καλές εμφανίσεις και πρωταθλητισμό), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Ορφέα Ελευθερούπολης (απ’ όπου ξεκίνησε).

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Δόξα Δράμας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχουμε θέσει” ανέφερε ο Μπαρέττας μετά την ένταξή του στους “Μαυραετούς”.

Αργύρη, σε καλωσορίζουμε στη Δόξα και ευχόμαστε υγεία και διακρίσεις.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ