Α2 Ανδρών: Συμφώνησε με τον Πανερυθραϊκό ως Γυμναστής ο πρώην του ΓΑΣ Απόστολος Σάκαρης

Από τον Ηρακλή στον Πανερυθραϊκό ως Γυμναστής ο πρώην παίκτης του ΓΑΣ και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Απόστολος Σάκαρης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αποστόλη Σάκαρη, ο οποίος από τη φετινή σεζόν θα μεταφέρει την πολύτιμη εμπειρία του, ως ο νέος Strength & Conditioning Coach του Συλλόγου!

Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης του Προγράμματος του Συλλόγου μας και της συνεχούς ισχυροποίησης του νέου Μοντέλου Ανάπτυξης, ο Αποστόλης Σάκαρης θα είναι υπεύθυνος ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης τόσο της ανδρικής μας ομάδας, όσο και Τμημάτων Εφήβων και Παίδων.

Ο νέος συνεργάτης του Πανερυθραϊκού μας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση (Βαθμός «ΑΡΙΣΤΑ»), ενώ είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη «Μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης», αλλά και διπλωματούχος Προπονητής Α’ Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αποστόλης έχει εργαστεί ήδη σε υψηλό επίπεδο, αφού την περασμένη σεζόν ήταν ο γυμναστής του Ηρακλή, στην Basket League. Πριν από τον «Γηραιό», είχε άκρως επιτυχημένες συνεργασίες με τη Δάφνη Δαφνίου (Α2), το Περιστέρι (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2020, 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2019), τον Εθνικό (Α2) και τον Έσπερο Πατρών.

Καλωσορίζουμε τον Αποστόλη στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε, σε αυτή τη νέα Σελίδα για την ιστορία του Συλλόγου να πάμε ΜΑΖΙ ακόμη ψηλότερα!»