Σε ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Κενάν Μπαργκάν!

Αντίπαλος της Ξάνθης στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 θα είναι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ξανθιώτης Κενάν Μπαργκάν, αφού συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου.

Ξεκίνησε στην Ασπίδα Ξάνθης και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη παρουσία του στην Βέροια και το πρωτάθλημα της Super League, ενώ στη συνέχεια είχε γεμάτες σεζόν σε Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη και ΑΕΛ, πρν αποχωρήσει την προηγούμενη σεόν για την Κύπρο και την Καρμιώτισσα.

Πλέον ετοιμάζεται για νέο ξεκίνημα με την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Πόντου και το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται τον Κενάν Μπαργκάν στις τάξεις της κι εύχεται να είναι υγιής, ώστε να καταθέσει (και) στην ομάδα μας τις ποδοσφαιρικές του αρετές. Ο γεννημένος στην Καβάλα, στις 25 Οκτωβρίου 1988, Έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Ασπίδα Ξάνθης, Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη, Λάρισα, Κατέγραψε, δε, 115 συμμετοχές στην Super League 1 με 8 γκολ και 7 assists, 84 συμμετοχές στην Football League με 11 γκολ και 17 assists και στο Kύπελλο Ελλάδας οι αντίστοιχες επιδόσεις του είναι 27 συμμετοχές – 7 γκολ – 3 assists».