Προς ματαίωση το φιλικό της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ Β’ το ερχόμενο Σάββατο στα Πηγάδια

Προς ματαίωση οδηγείται το φιλικό του ΑΟΞ με τον ΠΑΟΚ Β’ το ερχόμενο Σάββατο, ενα φιλικο που αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στην Θεσσαλονίκη και μετά μεταφέρθηκε στο Xanthi FC Arena.

Ολα δείχνουν ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξχθούν τα παιχνίδια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία θα μπουν στην κληρωτίδα και οι ομάδες της Super League 2 πέρα από τις ερασιτεχνικές της Γ’ Εθνικής που προκρίθηκαν μετά τις δυο πρώτες φάσεις του θεσμού.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί το πρωί της Τρίτης. Η Ξάνθη υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να κληρωθεί με κάποια από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, οπότε και θα αγωνιστεί εκτός έδρας, ωστόσο θα υπάρξουν και ορισμένα ζευγάρια μεταξύ ομάδων της SL2 σε έδρα που θα προκύψει από την κλήρωση.

Δεδομένου ωστόσο ότι εκκρεμούν οι αδειοδοτήσεις με την SL2, δεν αποκλείεται η επικείμενη αγωνιστική του Κυπέλλου να πάρει παραπίσω. Σε αυτήν την περίπτωση το φιλικό ΑΟΞ – ΠΑΟΚ Β’ θα διεξαχθεί κανονικά. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι την Τετάρτη.