ΕΠΣ Θράκης: Μετά από φλέρτ ετών και μια δεκαετια η μεγάλη επιστροφή του Δραγανίδη στον Πανθρακικό είναι γεγονός!

Στον αγαπημένο του Πανθρακικό μετά από μια δεκαετία επιστρέφει ένας από τους καλύτερους μέσους του Θρακιώτικου ποδοσφαίρου με καριέρα σε Θεσσαλονίκη, Έβρο και Ροδόπη ο Πασχάλης Δραγανίδης.

Ο 29χρονος Δραγανίδης (γεννημένος στις 26/8/92) ουσιαστικά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αφού πέρυσι έγινε πριν ένα χρόνο έγινε πατέρας και αγωνίστηκε μόλις 26′ λεπτά με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στην σύντομη της περιπέτεια στην Γ’ Εθνική.

Ο Δραγανίδης που εργάζεται ως λογιστής σαν πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες των Παναγιώτη Γκουτσίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη με συμπαίκτες τον Πέτρο Μάνταλο και τον Θανάση Ντίνα, ενώ ακολούθησαν οι ακαδημίες και η πρώτη ομάδα του Πανθρακικού Μάλιστα έχει και 2 συμμετοχές στα σαλόνια της Α’ Εθνικής αγωνιζόμενος ως αλλαγή με Ολυμπιακό στο Καραισκάκη και με Ατρόμητο στην Κομοτηνή το Δεκέμβρη του 2009.

Το 2011 λόγω σπουδών μετακόμισε στον ΠΑΟ Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν ο Διγενής Λακκώματος Χαλκιδικής που βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, η Αναγέννηση Επανομής (Β’ Εθνική) και με την αποφοίτηση του επέστρεψε στη Θράκη και στον Έβρο Σουφλίου για δυο χρόνια, μια ακόμη πετυχημένη διετία στην Δόξα Προσκυνητων και ο Ίασμος που κατέκτησε με τον Νίκο Μπαχάρίδη το νταμπλ. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατακτώντας πέρυσι το πρωτάθλημα.

Φέτος μετά από χρόνια επιμονής και φλέρτ ετών έπεισαν τον Δραγα να επιστρέψει στον Πανθρακικο και να πανηγυρίσει ένα ακόμα τίτλο πρωταθλήματος στην Ροδόπη μετά τους Προσκυνητές, Ιασμο και Ν. Σιδηροχώρι.