ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας με νέα κλήρωση στις 20/9

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 18/9 πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας αναβάλλεται μετά από απόφαση της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά από προσωπική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Πανίδης Γεώργιος με τους Προέδρους των Σωματείων της Α’ κατηγορίας συμφωνήθηκε ομόφωνα να μην διεξαχθεί η αγωνιστική που ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Παράλληλα συμφωνήθηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση της Α’ κατηγορίας την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Έτσι και για να μην υπάρχουν δύο ρεπό σε… 26 αγωνιστικές, η νέα κλήρωση θα γίνει με τις 12 ομάδες που θα συμμετάσχουν χωρίς ρεπό σε κανονικό πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε μετά την αποχώρηση της Κεντητής η οποία κατέθεσε σχετικό έγγραφο την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

«Μετά από προσωπική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κος Πανίδης Γεώργιος με τους Προέδρους των Σωματείων της Α’ κατηγορίας συμφωνήθηκε ομόφωνα να μην διεξαχθεί η αγωνιστική που ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18-09-2021.

Παράλληλα συμφωνήθηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση της Α’ κατηγορίας την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε μετά την αποχώρηση της Κεντητής η οποία κατέθεσε σχετικό έγγραφο την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου».