Ενοχλημένος ο Λουτσέσκου με τον «τρίτης κατηγορίας» … ψυχρόφιλο αγωνιστικό χώρο της Τούμπας

Με τον … ψυχρόφιλο αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τα έβαλε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρώην της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το «στραπάτσο» και την ήττα με 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τον χαρακρήρισε «τρίτης κατηγορίας», αφού όσο περνούσε ο χρόνος ο αγωνιστικός χώρος βάραινε και δεν βοηθούσε την προσπάθεια κυρίως των γηπεδούχων, που ήθελαν να έχουν την κατοχή και να παίξουν κατακτητικό ποδόσφαιρο.

Πάντως η Λίγκα στο τελευταίο της αφιέρωμα και πιο συγκεκριμένα ο κ. Αντώνης Γκριμότσης, επιστημονικός υπεύθυνος της Grassform που έχει την ευθύνη παρακολούθησης των γηπέδων, σημείωσε στο site της διοργανώτριας:

«Τα θερμόφιλα γήπεδα (Άρης, Γιάννενα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Ατρόμητος) βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι απαλλαγμένα από ασθένειες. Τα ψυχρόφιλα γήπεδα (ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ, Τρίπολη, Λαμία, Ιωνικός, Απόλλωνας) πιέστηκαν από τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και θα επανέλθουν σε πλήρη δραστηριότητα όταν οι θερμοκρασίες σταθεροποιηθούν κάτω από τους 25 βαθμούς Κελσίου».