Κύπελλο Ελλάδος: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΟΞ στον τρίτο γύρο

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και έγιναν γνωστές οι 20 ομάδες που συνεχίζουν στην τρίτη φάση στις οποίες προστίθεται πλέον ο ΑΟΞ και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Δυστυχώς δεν συνεχίζουν οι ομάδες από την Θράκη που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική. Καθότι στην δεύτερη φάση τον αποκλεισμό γνώρισαν οι Αλεξανδρούπολη και ο Άρης Αβάτου από τους Αχέροντα Καναλακίου και Εδεσσαϊκό αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι 20+26 ομάδες που μπαίνουν στην κληρωτίδα της Γ’ Φάσης (οι πρώτες αυτές που προκρίθηκαν από την Β’ Φάση και δεύτερες της SL2) προστίθενται και οι ομάδες της Super League 2):

Οι 20 ομάδες που προκρίθηκαν από την Β’ Φάση: Κοζάνη, Εδεσσαϊκός, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Παναγρινιακός, Εθνικός Σοχού, ΑΟ Υπάτου, ΠΟ Φήκης, Λευκίμμη Κέρκυρας, Αχέρων Καναλακίου, Θησέας Αγριάς, Γιούχτας, Εθνικός, ΠΑΟ Ρούφ, Παναχαϊκή, Νέα Αρτάκη, Άρης Σκάλας, Ηλιούπολη, Άρης Σούδας, Άγιος Νικόλαος, Διαγόρας Βραχνέϊκων.

Οι 25 ομάδες μαζί με τον ΑΟΞ που έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 πλην των ομάδων Β’: ΑΟ Ξάνθη, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΟ Τρίγλιας, Διαγόρας, Τρίκαλα, Επισκοπή, Αστέρας Βλαχιώτη, Αλμωπός Αριδαίας, Κηφισιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Εργοτέλης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Καλαμάτα, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Βέροια, Θεσπρωτός, Χανιά.