Super League: Με ασίστ Ιωαννίδη η τεσσάρα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο

Με 4-0 επικράτησε στην πρεμιέρα της Super League ο Παναθηναϊκός του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, με τον Κομοτηναίο σέντερ φορ Φώτη Ιωαννίδη να περνάει στο β’ μέρος και να κάνει την ασίστ στο τρίτο γκολ.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα πήρε σταδιακά μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να έχει περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή του. Ο Βιτάλ άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και να παίρνει περισσότερες ενέργειες στα πόδια του, αφού από τον Βραζιλιάνο ξεκίνησε το 1-0 όταν έκανε το σουτ εκτός περιοχής ο Βέρχουλστ σωστά έδιωξε πλάγια αλλά ο Μαουρίσιο που είχε ακολουθήσει τη φάση πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 στο 30′.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ για τον Παναθηναϊκό,όταν ο Καρλίτος έδωσε στον Βιτάλ, αυτός έκανε ωραία ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Χουάνκαρ που γύρισε για τον Ισπανό φορ, ο οποίος έκανε το κοντρόλ και το ωραίο πλασέ για το 2-0 στο 45+1′, με τον πρώην αμυντικό της Ξάνθης Χρήστο Λισγάρα να μην μπορεί παρά την προσπάθειά του να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γιοβάνοβιτς πέρασε στο παιχνίδι τους Αλεξανδρόπουλο, Ιωαννίδη αντί των Μαουρίσιο που είχε κάρτα και Λούντκβιστ με τον Καρλίτος να πηγαίνει δεκάρι και τον Έλληνα φορ στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 73′ ήρθε το 3-0 από τον Παναθηναϊκό όταν ο Ιωαννίδης έκανε την ενέργεια και την ασίστ στον Καρλίτος που έφυγε τετ α τετ με τον Βέρχουλστ, πλασάροντας εύστοχα για να κλειδώσει οριστικά το τρίποντο.

Το κερασάκι στην εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού ήρθε στο 83′ όταν ο Αλεξανδρόπουλος είχε τη μπάλα στην κατοχή του, σήκωσε το κεφάλι και έκανε ένα τρομερό σουτ με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Βέρχουλστ διαμορφώνοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.