Super League: Από τα γήπεδα της Θράκης στον Ιωνικό ο απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Μιχάλης Κουκλιαμπής

Μεγάλο επαγγελματικό βήμα πραγματοποίησε ο νεαρός Μυτιληνιός γυμναστής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Μιχάλης Κουκλιαμπής, ο οποίος από τα τέλη Ιουλίου ανήκει στο προπονητικό τιμ της ομάδας του Ιωνικού.

Ο 22χρονος γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν ως στόπερ και αμυντικό χαφ στο Ατσάλι Αρχοντικών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ τον περασμένο Μάϊο, εντάχθηκε αμέσως στην προπονητική ομάδα του συλλόγου της Νίκαιας, αποτελώντας τον νεότερο γυμναστή U17 στη Super Leauge 1.

Επίσης, είναι κάτοχος UEFA B αλλά και του Alfa Sports Analysis Diploma, πραγματοποιώντας την ανάλυση βίντεο για το τμήμα Κ19, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα της Κ12. Επιπλέον, ήταν αναλυτής βίντεο στη γυναικεία ομάδα Αβαντίδες Χαλκίδας, η οποία αγωνίζεται στην Α Εθνική καταλαμβάνοντας μάλιστα την περασμένη σεζόν την δεύτερη θέση.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νέαπολης Μυτιλήνης και μετά συνέχισε στην ακαδημία Οδυσσέας Ελυτης από την οποία ξεκίνησε και ο Τάσος Χατζηγιοβαννης του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε μια διετία η Δόξα Σώστη, φέτος μέχρι την διακοπή το Ατσάλι Αρχοντικών ενώ ήταν βασικό στέλεχος στις μικτές της ΕΠΣ Λέσβου. Εκτός από τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν μια διετια προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.