«Φιλικό» διπλό του ΠΑΟΚ στη Βέροια με βασικό Ορφανίδη και Ντίνα από τον πάγκο

Με 0-1 επικράτησε ο ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας της τοπικής ομάδας της Ημαθίας, στο φιλικό που «εξαιτίας του» ακυρώθηκε η φιλική αναμέτρησης της Βέροιας με την Ξάνθη.

Ο τεχικός του ΠΑΟΚ και πρώην του ΑΟΞ Ραζβάν Λουτσέκσου, είχε πολλές απουσίες και δοκίμασε παίκτες που δεν είχαν πάρει τόσο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, καθώς βρισκόμαστε σε εβδομάδα Εθνικών αγώνων. Βασικός ξεκίνησε Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που είχαν συνεργαστεί και στην Ξάνθη, με τον Πασχαλάκη να βρίσκεται στο Κόσοβο για τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος.

Από την άλλη βασικός ξεκίνησε για την ομάδα του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού Παύλου Δερμιτζάκη ο Ξανθιώτης Πέτρος Ορφανίδης, αλλά και οι πρώην παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής, Πεταυράκης και Γαβρηιλίδης. Από τον πάγκο ήθρε ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας μαζί με τον περσινό συμπαίκτη του στον ΑΟΞ, Γιάννη Μυστακίδη, αλλά και τον πρώην παίκτη των ακαδημιών της Ξάνθης, Κώστα Ισαακίδη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Καγκάβα στο με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69′, το οποίο κέρδισε ο Μπίσεσβαρ.