ΕΠΣ Έβρου: Πρώτη μεταγραφή … ξένου στην σχεδόν 60χρονη ιστορία της ΠΑΕ Ριζίων

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ Ριζίων καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώτο ξένο ποδοσφαιριστή μετά από σχεδόν 60 χρόνια από τη ίδρυσή της. Ο ελληνοβούλγαρος Λούμπομιρ Χριστακίεφ αποτελεί το 4ο μεταγραφικό της απόκτημα.

Ο Βούλγαρος παίκτης που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πατρίδα του με την Σπαρτακ Πλέβεν ομάδα της Βόρειας Βουλγαρίας και επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει εκτός συνόρων. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ΑΕ Διδυμοτείχου, ΠΑΟΚ Ισαακίου, ΑΟ Κέρκυρας Κ20 και Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε.Ριζίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Lyubomir Hristakiev!!!

Ο Λούμπο είναι γεννηθείς το 2000, έχει καταγωγή από το Χάσκοβο της Βουλγαρίας και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού!!!

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΊΧΟΥ, κ20 ΑΟΚ Κέρκυρας, Ορέστη Ορεστιάδας και στην Γ εθνική κατηγορία της Βουλγαρίας με την ομάδα της Spartak Pleven από όπου και αποκτήθηκε!!!!

Ο Λούμπο με την ποιότητα, το πάθος και την όρεξη που διαθέτει, έρχεται να θωρακίσει την άμυνα της ομάδας μας και να την βοηθήσει να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει!!!

Καλώς ορίζουμε τον Lyubomir στην οικογένεια της ΠΑΕΡ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!!!