Ψηλά στη λίστα της Ξάνθης ο Μπεσάρτ Ιμπραΐμι για την κορυφή της επίθεσης

Την ενίσχυση στην αιχμή της επίθεσης αναζητεί η Ξάνθη, με τον 34χρονο Μπεσάρτ Ιμπραΐμι από τη Βόρεια Μακεδονία να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

O έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το 2015-16 στο πρωράθλημα Βόρεια Μακεδονίας για την Σκέντιγια, με την οποία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, έχοντας βγει 4 φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν μάλιστα κατάφερε να πετύχει το εντυπωσιακό αριθμό των 24 γκολ και 11 ασίστ σε 32 ματς. Επιπλέον, έχει παίξει σε αρκετά προκριματικά Champions και Europa Leagye, κόντρα σε ομάδες όπως η Τότεναμ, η Σάλτσμπουργκ, η Μίλαν και άλλες.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της sportime, ο Μιχάλης Μανιάς έφτασε κοντά, αλλά ο ίδιος ήθελε να περιμένει τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ και στην Ξάνθη το ξανασκέφτηκαν. Έγιναν κάποια τηλέφωνα προς τον Μπατσάνα Αραμπούλι, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και ψηλά στη λίστα βρίσκεται πλέον ο Σκοπιανός φορ.

Ο Ιμπραΐμι έχει φορέσει τη φανέλα της Σάλκε τη σεζόν 2009-10 σημειώνοντας δύο εμφανίσεις κόντρα σε Φράιμπουργκ και Μάιντζ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα Ουκρανίας για λογαριασμό των Ταβρίγια Συμφερόπολης, Σεβαστόπολ και Μεταλούργκ Ζαπορίζια.