Super League: Στο εξωτερικό για μεγάλη μεταγραφή από αντίπαλο του Ολυμπιακού ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Στην Φρανκφούρτη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) ο Γιάννης Παπαδημητρίου μαζί με τον Παναγιώτη Κονέ, ώστε να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Στέφεν Τσούμπερ από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όπως αναφέρει το gazzetta, η Ένωση θα συνέχιζε και σήμερα τις επαφές με την Αϊντραχτ για τον δανεισμό του 30χρονου Ελβετού χαφ-εξτρέμ με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, προτείνοντας στον παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ και τριετές ή τετραετές συμβόλαιο αν η ΑΕΚ ασκήσει την οψιόν.

Στις επαφές που συνεχίστηκαν λοιπόν από το πρωί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών παρουσιάστηκαν ζητήματα, τα οποία μάλιστα αναγκάζουν τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ (και πρώην τεχνικό διευθυντή του ΑΟΞ) και τον τεχνικό διευθυντή «των κιτρινόμαυρων» να «πετάξουν» για τη Γερμανία.

Η ΑΕΚ υποχρεούται να διευθετήσει άμεσα αυτά τα θέματα και γι’ αυτό οι Κονέ και Παπαδημητρίου έφυγαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) για τη Φρανκφούρτη ώστε να δώσουν τη λύση από κοντά με σκοπό να τελειώσουν τη μεταγραφή του Τσούμπερ. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 και αναχώρησε με μια μικρή καθυστέρηση.