Γ’ Εθνική: Από την Ξάνθη στον Ηρόδοτο ο Μανώλης Ρουσσάκης (+photo)

Παίκτης του Ηρόδοτου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι ο Μανώλης Ρουσσάκης, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ Βουλγαρίας για την Άρντα Καντζαλί με μορφή δανεισμού από την Ξάνθη, ενώ έχει παίξει με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Μάλιστα φέτος είχε συμφωνήσει προφορικά και συμμετείχε στις προπονήσεις του ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά η επικείμενη συνεργασία «ναυάγησε».

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ρουσάκη.

Ο Μανώλης Ρουσάκης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΑΟ Τυμπακίου, ενώ ακολούθησε η μετακίνησή του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πανιωνίου, της ΠΑΕ ΟΦΗ και της ΠΑΕ Πλατανιάς κατά σειρά, πριν καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή σε ανδρική ομάδα με τον Πανθρακικό τη σεζόν 2016-17 στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και ακολούθησαν κατά σειρά Αναγέννηση Καρδίτσας, Πλατανιάς, Ξάνθη και Άρντα Καρντζαλί.

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι, που ακόμα ένα Κρητικόπουλο, θα φοράει τη φανέλα του ΗΡΟΔΟΤΟΥ.

Μανώλη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1932 NSW"