ΕΠΣ Ξάνθης: Την άλλη εβδομάδα οι κληρώσεις για Α’ Κατηγορία και Κύπελλο με απόφαση ΔΣ

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Αυγούστου αποφασίστηκαν τα παρακάτω, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣ:

1. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν ή θέλουν να συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 19:30 στα γραφεία της Ένωσης. Παρακαλούνται τα σωματεία να προσέλθουν με 1 εκπρόσωπο.

2. Η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης της 1ης φάσης του Κυπέλλου (4-5 Σεπτεμβρίου) μετατίθεται για την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα όσες ομάδες δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Κύπελλο μπορούν να το πράξουν έως τις 30 Αυγούστου. Στο Κύπελλο δεν θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Γ’ Εθνικής.

3. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. Μια ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου.

4. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με την Περιφέρεια Ξάνθης καθώς και με τους Δήμους με σκοπό την ενίσχυση των σωματείων.