ΕΠΣ Έβρου: Ψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Την Τετάρτη (25/8) στο Σουφλί πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Έβρου και τα θέματα της συνέλευσης που υπήρχαν προς ψήφιση ήταν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Τη συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Παντελής Χατζημαρινάκης, που αναφέρθηκε για τον διοικητικό απολογισμό. Σε αυτήν παραβρέθηκαν τα 11 από τα 13 σωματεία ποσοστό κοντά στα 85% που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Βέβαια υπήρξαν εκπρόσωποι και άλλα σωματεία που παρακολούθησαν την γενική συνέλευση που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, αλλά μονάχα ακρόασής της. Όλα λοιπόν έχουν πάρει προθεσμία μέχρι τον Ιούνιο του 2022 να ετοιμάσουν και αυτά που δεν ετοίμασαν έγκυρα το Μητρώο τους.

Ο πρόεδρος επίσης ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 27 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η οποία είχε αναβληθεί στις 19 Ιουλίου, θα υπάρξει πρόταση από πολλές Ενώσεις για την μη έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλη την επικράτεια μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα αυτό!!!

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον ταμία της ΕΠΣ, Ευάγγελο Γκαρέλη, για να ενημερώσει για τον οικονομικό απολογισμό. Αυτά τα 11 σωματεία που συμμετείχαν ήταν η ΑΕ Διδυμοτείχου, η ΠΑΕ Ριζίων, ο Ακρίτας Ορμενίου, η Ασπίδα Θουρίου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ακρίτας Δαδιάς, η ΑΕ Νέας Χηλής, ο Ορέστης Ορεστιάδας, η Ένωση Αλεξανδρούπολης, ο Ορφέας Σοφικού και η Νίκη Άνθειας 1959 είχαν το δικαίωμα της ψήφου, τα οποία ομόφωνα ψήφισαν τόσο τον διοικητικό όσο και τον οικονομικό απολογισμό. Απουσίαζαν ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης και η Δόξα Ελληνοχωρίου που πρόσφατα δήλωσε την απόσυρσή της από το τοπικό πρωτάθλημα.

Ζητήθηκε επίσης από τα σωματεία ένας τουλάχιστον εκπρόσωπος, μέλος του κάθε συμβουλίου ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ο προπονητής τους εφόσον επιθυμούν και εγκριθούν ομόφωνα να γίνουν πιστοποιημένα σεμινάρια ΚΑΡΠΑ και Α’ Βοηθειών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου.