Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Παπαδόπουλου για την απώλεια της μητέρας του και η «σιωπή» της Ξάνθης

Xωρίς λόγια, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολα και περιττά, αλλά με  μια συγκινητική φωτογραφία, που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, με τον ίδιο να είναι σε νεαρή ηλικία, αποχαιρέτησε τη μητέρα του, ο Νίκος Παπαδόποuλος.

Η απώλεια της μάνας, συγκλόνισε τον πρώην παίκτη και προπονητή της Ξάνθης, ο οποίος πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα στο Καρπενήσι, όπου έκανε την προετοιμασία της η ομάδα του, ο ΑΟ Χανιά.

Αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λίγο, ώστε να παραβρεθεί στην κηδεία και άφησε στο…πόδι του, τον καλό του φίλο και συνεργάτη του, τον Βαγγέλη Χοσάδα, τον οποίο έχει μαζί του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Χανίων.

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, όπως ξέρουν όσοι τον γνώριζαν και η απώλεια της, του έχει κοστίσει πολύ, όπως σε κάθε άνθρωπο που χάνει τη μάνα του. Είναι λογικό, ο ίδιος και η οικογένεια του, να έχουν βυθιστεί στο πένθος», σημειώνει ο Κρητικός δημοσιογράφος Γιώργος Κολιτσιδάκης.

Πολλοί είναι εκείνοι, που σπεύδουν να συλλυπηθούν στο Νίκο Παπαδόπουλο, είτε τηλεφωνικά, είτε με μηνύματα, είτε μέσα απο τον επίσημο λογαριασμό του, στο Facebook. Γράφει χαρακτηριστικά ο Κολιτσιδάκης: «Και απο την οικογένεια του ΟΦΗ, ασφαλώς, παλιοί του συμπαίκτες, ποδοσφαιριστές με τους οποιους έχει συνεργαστεί, φίλοι της ομάδας, του εκφράζουν συλλυπητήρια, για να απαλύνουν, τον πόνο του.
Και απλός φίλαθλος κόσμος, που δεν ξεχνάει τη συμβολή του Νίκου Παπαδόπουλου στα δύσκολα χρόνια του ΟΦΗ, αλλά και το ότι ήταν εκείνος που ανέβασε την ομάδα, ξανά στην Σούπερ Λίγκ, για να συνεχίσει σήμερα, την πορεία της.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, στην οποία αναφέρει, ότι “το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στον πρώην προπονητή της ομάδας μας, Νίκο Παπαδόπουλο, για το θάνατο της αγαπημένης του, μητέρας. Νίκο, κουράγιο και δύναμη να ξεπεράσεις, την μεγάλη απώλεια σου”».

Συγκινητική είναι και η συλλυπητήρια ανακοίνωση της σημερινής του ομάδας, της ΠΑΕ Χανιά, η οποία αναφέρει ότι «η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τη συμπαράστασή της στις δύσκολες ώρες που περνά ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο κόουτς σε σένα και την οικογένειά σου… Είμαστε δίπλα σου…».

Δυστυχώς από την Ξάνθη, την οποία υπηρέτησε τόσο ως παικτης όσο και ως προπονητής ο Νίκος Παπαδόπουλος έχοντας χτίσει ισχυρές φιλίες, δεν εκδόθηκε κάποια ανακοίνωση ούτε έγινε κάποια δήλωση, τουλάχιστον δημόσια…