Χορηγός σε ομάδα της Καβάλας αντί για της Θράκης η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών της… (Θρακιώτισσας) Ιννας Ινάκι

Με πολλούς να χαρακτηρίζουν την μπάλα τη μεγαλύτερη και πιο σέξι αγαπημένη, η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sugarbabes της Ιννας Ινάκι αποφάσισε να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πως; Μέσω ομάδας από την γειτονική Καβάλα.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η εταιρεία Sugarbabes και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έφτασαν σε συμφωνία και έτσι η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών θα είναι πλέον ο βασικός χορηγός της ομάδας που πλέον δεν αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική αλλά στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών έγινε γνωστή με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς για την ανακοίνωση επιλέχθηκε η φανέλα με τον αριθμό «69», με τους ποδοσφαιριστές του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος να ετοιμάζονται για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, έχοντας μεγάλες… προσδοκίες.

Το λογότυπο του νέου χορηγού θα είναι… και από μπρος και από πίσω στην φανέλα της καβαλιώτικης ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιννα Ινάκι πριν ξεκινήσει ως πρωταγωνίστρια στην ερωτική βιομηχανία για να γίνει πλέον παραγωγής εκτός από πρωταγωνίστρια, εργαζόταν στην Αλεξανδρούπολη όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύντροφό της.

H εταιρεία παραγωγής Sugarbabes έχει μεγάλη πορεία στο χώρο των ερωτικών ταινιών με κεντρικό πρόσωπο την Ίννα Ινάκι, με τις ιδιαίτερες σχέσεις με την Θράκη. Η πρωταγωνίστρια με διεθνή καριέρα σε Ευρώπη, Αμερική και πολλές διεθνείς διακρίσεις μέσα από κινηματογραφικά βραβεία ενηλίκων δεν συμμετέχει απλώς ως ηθοποιός, αλλά εδώ και τρία χρόνια έκανε ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα της. Η ίδια είναι παραγωγός αλλά και σκηνοθέτης πολλών ταινιών που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα η Ίννα Ιννάκι και οι συνεργάτες της από την SugarBabes.tv με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προχώρησαν σε μια κίνηση αγάπης για τους συνανθρώπους μας και τα ζωάκια που χτυπήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην χώρα μας. Επίσης τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρεία είχε μοιράσει 10.000 μάσκες για να συνεισφέρει στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Τωρα πλέον μπαίνει και στον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού. Μένει να φανεί αν οι χορηγίες της θα περιοριστούν μόνο στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Καβάλας ή αν θα επεκταθούν και ανατολικότερα, δεδομένων και των δεσμών που έχει η Ιννα Ινάκι με την Θράκη.