ΕΠΣ Θράκης: Πιστός «στρατιώτης» της Δόξας Προσκυνητών για 5η χρονιά ο κόουτς Πουρλιάκας

Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν θα μείνει στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών ο παλαίμαχος Θεσσαλονικιός επιθετικός του Πανθρακικού Γιάννης Πουρλιάκας.

Στην ομάδα των Προσκυνητών βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2017 αντικαθιστώντας τον Γιάννη Κλειτσιώτη όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική, ενώ την επόμενη σεζόν βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Μπαχαρίδη, ωστοσο δεν κατάφεραν να σώσουν την ομάδα, κατακτώντας ωστόσο το κύπελλο.

Η Δόξα Προσκυνητων θα αγωνίζεται για 2η σεζόν στην Α” κατηγορία μετά τον προπερσινό υποβιβασμό της, με τον Γιάννη Πουρλιάκα να έχει στόχο η πιο πετυχημένη ομάδα της περασμένης δεκαετίας με πρωταθλήματα και κύπελλα να επανέλθει με αξιοπρέπεια στη νέα δύσκολη σεζόν για όλες τις ομάδες.

Με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί ακόμα και θα στηριχθεί από αρκετούς φοιτητές, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ο Πουρλιάκας ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, στον Ορφέα Κομοτηνής στην Δ΄Εθνική, στο Κόσμιο, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και στον Ροδίτη. Αν και Θεσσαλονικιός και παιδί του ιστορικού Μελιτέα Θεσσαλονικης (1984-88) βρεθηκε στην Κομοτηνή και αγωνίστηκε για 8 χρόνια μέχρι το 1996 στα δύσκολα χρόνια του Πανθρακικού που πάσχιζε να ανεβει στην Γ’ Εθνική από  την Δ΄ εθνική χωρίς τότε να τα καταφέρει με τον ίδιο όμως να είναι ο μεγαλος σκόρερ της ομάδας.

Ακολούθησε το Τυμπάκι Κρήτης, η ΠΑΕ Ποντίων, η Ελπίδα Σαπών, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ο Ροδίτης, το Κόσμιο και ο Ορφέας Ξάνθης.