ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία η Ασπίδα με τον Αετό Γοργόνας

Την στρατηγική τους συνεργασία ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, που θα τις βρει στην Α’ και Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης αντίστοιχα, ανακοίνωσαν η Ασπίδα και ο Αετός Γοργόνας.

Η Ασπίδα θα προμηθεύει με νεαρούς παίκτες την ομάδα της Γοργόνας, η οποία από την πλευρά της θα προωθεί τα ταλέντα του ορεινού όγκου στην Ασπίδα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ακαδημία της Ασπίδας αναφέρει τα εξής:

«Μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση για τον τόπο μας αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, ο σύλλογος μας κοντεύει έναν αιώνα ύπαρξης από την ίδρυση του, καθώς το 2022 συμπληρώνονται 100 χρόνια από το έτος ίδρυσης που είναι το 1922.
Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας αντιλαμβανόμενο το ιστορικό μας χρέος και ως ένδειξη σεβασμού και τιμής σε όλους όσους έχουν παλέψει για τα ιδανικά και τις αξίες της Ασπίδας, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σύλλογο του Αετού Γοργόνας με σκοπό να δημιουργηθούν τμήματα υποδομής στο χωριό της Γοργόνας.
Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε ακόμα περισσότερο την Ασπίδα Ξάνθης στο νόμο μας και να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες και τα ιδανικά μας σε ακόμα περισσότερο κόσμο.
Για να πετύχει αυτό το εγχείρημα ήταν αναγκαία η συγκατάθεση του διοικητικού συμβουλίου του Αετού Γοργόνας. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας καθώς η επιθυμία και η άριστη συνεργασία τους, ήταν βασικός παράγοντας για την υλοποίηση του project μας.
Η μέρα έναρξης ορίζεται τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο δημοτικό γήπεδο Γοργόνας».