Τζάμπα λάσπη σε βάρος του Ορφέα από το Καναλάκι! Ούτε ο Αχέρων αποδέχθηκε την άνοδο στην SL2

Ο Αχέρων Καναλακίου μετά την προ μηνός αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης που έληξε με νίκη του συλλόγου της Θράκης και του έδωσε το δικαίωμα ανόδου στην SL2, είχε εκδώσει πύρινες ανακοινώσεις καταγγέλοντας ότι δεν τους άφησαν να ανέβουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τότε αφέθηκε να εννοηθεί ότι η νίκη του Ορφέα σε μεγάλο βαθμό οφειλόταν στην διαιτησία, ενώ γενικότερα στο στόχαστρο έμπαιναν οι διαιτησίες στην διαδικασία των μπαράζ. Ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι που ο Ορφέας δεν ανέβηκε και το δικαίωμα ανόδου πέρασε στο Καναλάκι.

Αποδείχθηκε όμως ότι τελικά η λάσπη που υπήρξε τότε σε βάρος (και) του Ορφέα ήταν στον… ανεμιστήρα. Βλέπετε, εν τέλει το Καναλάκι που στα social media οπαδοί του κατηγορούσαν τον Χατζημεστή ότι τους στέρησε την άνοδο ενώ δεν είχε σκοπό να ανεβάσει την δική του ομάδα, αποδείχθηκε ότι ούτε αυτό ανέβηκε στην SL2 αν και του δόθηκε η δυνατότητα.

Εμεινε όμως η λάσπη. Η σχετική ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αναφέρει:

«Ο κύβος ερρίφθη». Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων αποφάσισε, η ομάδα να συνεχίσει με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε.
Παρόλο το ενδιαφέρον του φιλάθλου κόσμου του συλλόγου μας και του απλού κόσμου της ευρύτερης περιοχή μας, για την συμμετοχή της ομάδος μας στην Superleague 2, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό με σκοπό την άνοδο μέσα στις τέσσερις γραμμές, με σωστή οργάνωση και χωρίς βιαστικές κινήσεις, οπως αυτό θα γινόταν εάν δηλώναμε συμμετοχή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.