Γ’ Εθνική: Ανανέωσε με τον Αχέροντα Καναλακίου ανήμερα των γενεθλίων του ο Ντίνος Ζδράβος

Παίκτης του Αχέροντα Καναλακίου θα είναι και την επόμενη σεζόν ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, Κωνσταντίνος Ζδράβος.

Ο παίκτης είχε 11 συμμετοχές με την ομάδα της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Super League, πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ κατέγραψε και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ όσο αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Πανθρακικού και μετέπειτα στην μεγάλη ομάδα, κατάφερε να πάρει το πτυχίο του στη Νομική.

Συμφώνησε για 4η συνεχόμενη χρονιά με το Καναλάκι, στο οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητόςμ ανήμερα των γενεθλίων του, αφού έκλεισε τα 28 του χρόνια.

Η ανακοίνωση, αναφέρει

«Ο ΠΑΣ Αχέρων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζδράβο Ντίνο, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22Τα τελευταία χρόνια ο Ζδράβος Ντίνος έχει αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και δεν θα μπορούσε να λείψει τη φετινή χρόνια. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει αγαπηθεί και δεθεί όσο λίγοι με τον κόσμο και με την κερκίδα, Αποτελεί πρότυπο αθλητή για μικρούς και μεγάλους και δίκαια είναι ένας από τους αρχηγούς του συλλόγου μας.Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο μας. Και δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην παραμείνει στην ομάδα για Τετάρτη σερί περίοδο, προσφέροντας μία ποιοτική λύση στη διάθεση του τεχνικού μας».