Super League 2: Επιστρέφει στον Ηρακλή ο Εβρίτης γκολκίπερ Άγγελος Συριτούδης

Στα 3-5 Πηγάδια με τον Ηρακλή βρίσκεται ο Εβρίτης τερματοφύλακας Αγγελος Συριτούδης που στα τελευταία δυο κουτσά πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής λόγω Covid αγωνίστηκε με την Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Ο 21χρονος (28/1/2000) πλέον πορτιέρε, θα δοκιμαστεί από τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη και έναν γνώριμο στον ¨Εβρο τον προπονητή τερματοφυλάκων Ηλία Βούρα και θα κριθεί εαν θα παραμέινει στην ομάδα του Ηρακλή, την φανέλα του οποίου έχει φορέσει με τα Κ19.

O Συριτούδης πέρυσι βοήθησε ως βασικός στα περισσότερα ματς την Αλεξανδρούπολη να μεινει στην κατηγορία και πλέον σε γνώριμα λημέρια και σε μια ομάδα χωρίς αδειοδότηση και αρκετούς κάτω των 25, θα έχει την ευκαιρία του για την καθιέρωση.

Ο Συριτούδης είναι φοιτητής στην σχολή φυσιοθεραπείας στα ΤΕΙ της Σίνδου και πέρα των Αλεξανδρούπολης και Ηρακλή Κ19 κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα της Football League K19, αγωνίστηκε και στην Α1 στην ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Ηρακλη Αμπελοκήπων. Πριν τον Ηρακλη αγωνίστηκε σχεδόν μια δεκαετια στην ΑΕ Διδυμοτείχου από τις ακαδημίες μέχρι την μια διετία στην πρώτη ομάδα.

Προερχεται από αθλητική οικογένεια αφού και ο αδερφός του Κώστας είναι τερματοφύλακας με καριέρα σε ΑΕΔ, Ορφέα Σοφικού, Εθνικό Μάνης, Εβρο Σουφλίου, Ελπίδα Σαπών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Καβάλας.