Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18: Ταξίδεψε 4.346 χιλιόμετρα για το όνειρο και έχασε το μετάλλιο στα σημεία ο Άθλος Ορεστιάδας

Έφτασε κοντά στο όνειρο του μεταλλίου στην Αγριά Βόλου ο Άθλο Ορεστιάδας, στον μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 Αγοριών.

Οι δυσκολίες γνωστές για τις ακριτικές ομάδες, οι οποίες αναγκάζονται να κάνουν πολλά και δύσκολα χιλιόμετρα για να εκπληρώσουν το όνειρο τους.

Μια τέτοια ομάδα είναι και ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος έκανε 4.346 χιλιόμετρα για να φθάσει μέχρι τον μικρό τελικό, στον οποίο ηττήθηκε με 2-3 από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 0-1, 16-25, αλλά οι Εβρίτες βρήκαν την δύναμη να κάνουν σούπερ ανατροπή στο σκόρ με 2-1, 25-17 και 25-15.

Στο τέταρτο σετ ο Άθλος προηγήθηκε με 20-18, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει λύσεις και να ισοφαρίσει σε 2-2, με 25-27.

Στο κρίσιμο πέμπτο σετ, ο Παναθηναϊκός με καλύτερη ψυχολογία και πιο ξεκούραστος κατάφερε να κερδίσει με 2-3, 7-15.

Ο Άθλος, παρότι δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο, έγραψε την δίκη του ιστορία καθώς κατάφερε να φτάσει σε ένα Final – 4, πολύ σύντομα σε σχέση με την δημιουργία της ομάδας, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται.

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ (Σταματόπουλος): Αδαμίδης, Δαρίδης, Καρράς, Μποζίδης, Τεμελούδης, Κουρανίδης, Χατζημαριμάκης, Κουματζίδης, Τσολακίδης, Τσιρούδης.

Παναθηναϊκός (Μπέλλος-Μακρακης): Μούρλος, Καπετανάκης, Κορδαλής, Σωτηροπούλος, Κορδαλής Ν., Σερεμέτης, Δουμάνογλου, Σερεμέτης Β., Πέτσιας, Μάρκου, Μαρσέλος.