Πρώτο φιλικό της Αλεξανδρούπολης με τον ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ανακοίνωσε η Αλεξαδνρούπολη στο «Φώτης Κοσμάς», κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία που θα αγωνίζεται στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

To παιχνίδι προγραμματίστηκε για τις 11 Αυγούστου και ώρα 17:00, με δικαίωμα εισόδου να έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν κάνει Rapid-Test εντός 24 ωρών, με απαραίτητη χρήση μάσκας.

Αυτή μάλιστα θα είναι και η πρώτη εμφάνιση για την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, που αν και είχε προγραμματίσει φιλικό με την Δόξα Δράμας, είχε παρουσιάσει την Κ-19 του Στέλιου Μαλεζά, ενώ τώρα θα έχει την ευκαιρία ο Γκαρσία να δοκιμάσει τους νεαρούς παίκτες του, κόντρα στην ομάδα του Ζόρας Στοΐνοβιτς.

H ανακοίνωση, αναφέρει:

«Την Τετάρτη 11 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο “Φώτης Κοσμάς”, η Αλεξανδρούπολη FC θα αντιμετωπίσει στο πρώτο φιλικό της χρονιάς την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία. Ελάτε στο γήπεδο για να στηρίξετε την νέα προσπάθεια της ομάδας και να δείτε από κοντά τον καινούριο προπονητή μας, Ζόραν Στοΐνοβιτς, αλλά και τους καινούριους παίκτες του ρόστερ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:1. Πλήρως εμβολιασμένοι 2. Όσοι έχουν κάνει Rapid-Test εντός 24 ωρών. Και οι 2 περιπτώσεις πρέπει να φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Απαραίτητη η χρήση μάσκας!
Γενική είσοδος 10€.
Μέρος των χρημάτων θα δωθούν για φιλανθρωπικό σκοπό»