Ματαιώθηκε το φιλικό της Ξάνθης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Προγραμματίστηκε νέο με την Μπότεφ Βράτσα στις 12/8

Αναβλήθηκε το φιλικό πρετοιμασίας που είχε ανακοινώσει η Ξάνθη την Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ενώ ανακοινώθηκε νέος αγώνας την άλλη Πέμπτη 12 Αυγούστου ενάντια στην Μπότεφ Βράτσα.

Επιπλέον, ο νεαρός τερματοφύλακας Λάζαρος Ηλιόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα στον ώμο και ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός δράσης, με τον νεαρό Αλέξανδρο Τσομπανίδη να τον αντικαθιστά στην αποστολή της ομάδας.

To δελτίο Τύπου, αναφέρει:

«Καθημερινές διπλές προπονήσεις αυξημένης έντασης περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΑΟ Ξάνθης και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του που γίνεται στο Pravets της Βουλγαρίας.

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Λάζαρος Ηλιόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα στον ώμο και ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει το προσεχές διάστημα εκτός δράσης, με τον νεαρό τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τσομπανίδη να τον αντικαθιστά στην αποστολή της ομάδας.

Ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι με την CSKA 1948 που θα γίνονταν την Παρασκευή με τον ΑΟ Ξάνθης να προγραμματίζει στο καλεντάρι του στις 12/8 αγώνα προετοιμασίας με την Botev Vratsa στο γήπεδο της βουλγάρικης ομάδας».