Τόκυο 2020: «Πνίγηκε» στην αγκαλιά της Τζούριτς ο Πετρούνιας μετά την κατάκτηση του χάλκνινου μεταλλίου (+video)

Στην αγκαλιά της (κατά πολύ ψηλότερής του, καθότι άλλωστε και παλιά βολεϊμπολίστρια, αδελφή του επί σειρά ετών Ορεστιαδίτη αρχηγού της Εθνικής) Ιβάνας Τζούριτς «πνίγηκε» μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρουνιας.

Η Τζούριτς είναι η φυσιοθεραπεύτρια του Πετρούνια και των άλλων μελών της ελληνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής και όπως έχει γράψει το ThrakiSportS μετέχει από την πρώτη στιγμή στην αποστολή της ομάδας του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκυο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά από μεγάλη προσπάθεια και μια πενταετία που περιελάμβανε εγχειρίσεις τραυματισμούς και πολύμηνη απουσια από τα γυμναστήρια, πέτυχε 5.200 βαθμούς και εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, ένα αγωνισμα στο οποίο είχε αναδειχθεί χρυσός στο Ρίο.

Το αποτέλεσμα θεωρείται επιτυχημένο ακόμα και αν δεν ήρθε το χρυσό χρώμα και μετά το τέλος του αγωνα βιντεο που ανεβασε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δείχνει τον Πετρούνια να δέχεται τα πρώτα συγχαρητήρια από τον διεθνή κριτική Νίκο Προβιά, τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και την (Εβρίτισσα ουσιαστικά) φυσιοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς…