Συγκλονίζουν οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης: «ΕΙΜΑΣΤΕ 28 ΞΑΝΘΙΩΤΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ξάνθης με μπροστάρη τον Μπάμπη Χατζημεστή κατάφεραν να κάνουν ένα μικρό θαύμα και να κερδίσουν επάξια την άνοδο για την Super League 2. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα καλείται να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία αλλά για να συμβεί αυτό η ομάδα χρειάζεται κι άλλους συμπαραστάτες.

Αρκετά είναι τα ερωτήματα που έχουν όλοι στην ομάδα του Ορφέα συμπεριβαλλομένου και των ποδοσφαιριστών! Αυτή η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν όλοι θα βρει ανταπόκριση; Θα βοηθήσει η κοινωνία σε αυτήν την προσπάθεια; Η ομάδα καθώς οι μέρες περνούν βλέπει ότι η επιτυχία αρχίζει να απομακρύνεται. Έτσι αποφάσισε να αναρτήσει την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας μήπως καταφέρει και ευαισθητοποιήσει τους αναφερόμενους.

Αναλυτικά, όσα αναφέρουν:

«ΚΡΑΥΓΉ ΑΓΩΝΙΑΣ!!
ΣΥΣΩΜΜΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΦΈΑ ΞΑΝΘΗΣ ΖΗΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ.ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΡΑΦΗ ΌΛΗ ΑΥΤΉ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΓΙΑΤΊ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Ο 12ΟΣ ΠΑΊΧΤΗΣ ΜΑΣ . ΖΗΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΑΡΧΗΣ ,ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ,ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΦΙΛΆΘΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΌΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΣΥΝΕΦΈΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!
Υ.Γ1 ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΣΑΣΤΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗ.
Υ.Γ2 ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΘΈΛΑΤΕ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΜΕ 2-3 ΠΑΊΚΤΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΞΆΝΘΗ ΤΏΡΑ ΕΊΜΑΣΤΕ 28 ΞΑΝΘΙΩΤΑΚΙΑ»