Τοκυο 2020: Ξανθιώτης φωτογράφος καταγράφει με τον φακό του τις στιγμές των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων

Από τους λίγους Έλληνες διαπιστευμενους απεσταλμένους μέσων ενημέρωσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο είναι ο Ξανθιώτης φωτογράφος Κωστας Αμοιρίδης.

Ο φακός του ThrakiSportS τον συνέλαβε να καταγράφει τις προσπάθειες της Άννας Κορακάκη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αμοιρίδης καλύπτει διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, μετά από Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Στίβου.

Ο Κώστας Αμοιρίδης που κάνει μεγάλη καριέρα ως φωτογράφος και εκτός αθλητισμού στην Θεσσαλονίκη, είναι ο ιδιοκτήτης του φωτογραφικού πρακτορειου Sportsimages που ειδικεύεται σε κάλυψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων των ολυμπιακών αθλημάτων (πλην των λεγόμενων εμπορικών).

Τις φωτογραφίες του σε αυτού τους Ολυμπιακούς Αγωνες μπορείτε να τις απολαμβάνετε στο Sportsfeed, του οποιου είναι συνιδιοκτήτης.

Επίσης, ο Αμοιρίδης υπήρξε ο σκηνοθέτης και διευθυντής φωτογραφίας της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ «Στον δρομο προς το Τόκυο» με τα προφίλ των Ελλήνων εκπροσώπων μας, την οποία παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης και είναι αλήθεια ότι ξεχώρισε με την καλαισθησία της στην διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.