Και επίσημα ο Δημήτρης Ερμείδης στην Ελευθερούπολη – Ανακοινώθηκε η ανανέωση με τον Πάνο

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της Ελευθερούπολης με τον Ξανθιώτη γκαρντ του Λαυρίου, Δημήτρη Ερμείδη, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας με τον αδερφό του, Πάνο.

Η Ελερυθερούπολη θέλει να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στη Basket League, που εκτός από τα δύο ταλαντούχα αδέρφια από την Ξάνθη, κατάφερε να αποκτήσει το πολύπειρο σέντερ, Σταύρο Τουτζιαράκη, ενώ έχει ανανεώσει και με τον τεχνικό, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Oι ανακοινώσεις, αναφέρουν:

«Συμπαίκτης με τον αδελφό του. Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Ερμείδη ο οποίος έρχεται στην Ελευθερούπολη για να συναντήσει τον αδελφό του Παναγιώτη. Ο 21χρονος Δημήτρης με ύψος 1,89, αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στο Λαύριο (Α1). Την περίοδο 2017-2018 ανήκε στον Προμηθέα Πατρών (Α1). Ξεκίνησε στην Ξάνθη με την Ασπίδα και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αρίωνα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΓΣΕ. Καλή επιτυχία, πάμε γερά».

«Ανανέωση συνεργασίας με Παναγιώτη Ερμείδη. Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Ερμείδη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Παναγιώτης μένει “κάτοικος” Ελευθερούπολης, έτοιμος για νέες προκλήσεις. Καλή επιτυχία, πάμε γερά».