ΕΠΣ Έβρου: Εννέα ανανεώσεις με τρεις ανακοινώσεις σε διάστημα πέντε ωρών από τον ΑΟ Νεοχωρίου

Ούτε σε μία, ούτε σε δύο αλλά σε 9 συνολικά ανανεώσεις προχώρησε ο ΑΟ Νεοχωρίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου με τρεις ανακοινώσεις σε διάστημα πέντε ωρών δημοσίευσε τις ανανεώσεις με 9 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι: Ηλίας Δροσίδης, Παναγιώτης Αλεξακούδης, Ιωσήφ Κυλιτζίδης, Λυμπερίδης Χρήστος, Δημισκίδης Αναστάσιος, Δημητριάδης Δημήτριος, Πασχαλάκης Γεώργιος, Πέτρογλου Ιωάννης και Μίμης Κοτζά.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ηλία Δροσίδη,Παναγιώτη Αλεξακούδη και Ιωσήφ Κυλιτζιδη.
Και οι τρεις με την χρόνια παρουσία τους στην ομάδα έχουνε αποδείξει την πίστη και την αγάπη τους προς τον σύλλογο, εκ των βασικοτερων “γραναζιων” στα χέρια των εκάστοτε προπονητών συνεχίζουμε μαζί για πάνω από μια 5ετια.
Σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Ανακοινώνουμε την παραμονή τους στο ρόστερ του Α.Ο.Ν. και την νέα αγωνιστική χρονιά 2021 – 2022. Πρόκειται για τρία δικά μας παιδιά τον Λυμπερίδη Χρήστο, τον Δημισκίδη Αναστάσιο και τον Δημητριάδη Δημήτριο. Και οι τρεις έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια τα μέγιστα στην ομάδα μας.Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Πασχαλάκη Γεώργιο,Πέτρογλου Ιωάννη και Μίμη Κοτζά.
Και οι τρείς πολύτιμοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα μας και την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά,τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!