Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του νέου ΑΟΞ υπό τις οδηγίες του Τζέιμι Μονρόι (+photos)

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 19 Ιουλίου η πρώτη συνάντηση-προπόνηση του νέου ΑΟΞ ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πολλά τα καινούρια πρόσωπα και υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του ΑΟΞ, Τζέιμι Μονρόι, ξεκίνησε η προετοιμασία σε γκρουπ, με τους παίκτες να υποβάλλονται σε εργομετρικα τεστ και όλες τις απαραίτητες ειδικές εξετάσεις.

Ο Πορτογάλος όλες τις ημέρες της προετοιμασίας θα τσεκάρει και τους δανεικούς όπου και θα τους αξιολογήσει, για να κλείσει το ρόστερ και να ολοκληρωθούν όσες αφίξεις ακόμα χρειάζονται, για να επιστρέψει ο σύλλογος στην μεγάλη κατηγορία.

Αναμεσα σε αυτούς είναι και ο άσσος του Ορφέα Ξάνθης, που αγωνίστηκε δανεικός από τον ΑΟΞ, Χαλήλ Ιμπραήμ Τανζου, αλλά και οι δώδεκα καινούριες μεταγραφές.

Η ενημέρωση της ομάδας:

«Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟ Ξάνθης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19/7) στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας, ο Jaime Monroy και οι συνεργάτες του έδωσαν τις πρώτες οδηγίες στο αγωνιστικό τμήμα και στις προπονήσεις των γκρουπ των ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν, τόσο στα γήπεδα, όσο και στο γυμναστήριο το απόγευμα. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ομιλία του προπονητικού επιτελείου στην ομάδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται στις καθιερωμένες ιατρικές & εργομετρικές εξετάσεις».

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.