Αποθεώνει Χατζημεστή ο Μελισσόπουλος και προσθέτει: «Δεν ξανάγινε ιστορικά αυτό που κατάφερε φέτος ο Ορφέας»

Μετά από μια «περίεργη» από πολλές απόψεις χρονιά ο Ορφέας Ξάνθης κατάφερε να βγει «νικητής» κατακτώντας το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Γ’ εθνικής και εν συνεχεία το δεύτερο υπερπολύτιμο εισιτήριο που οδηγεί στην νέα Super League 2.

Η επτυχία ξεπέρασε τα στενά όρια της Θράκης και έτσι μίλησε στο goalpress ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, που αναδείχθηκε πρώτος σκορερ της ομάδας του Ορφέα αλλά και συνολικά του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικης.

«Η χρονιά ήταν αρκετά περίεργη με το lockdown και τα σχετικά παρόλα αυτά στο τέλος είμασταν πανευτυχείς από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ποσό μάλιστα να καταφέρουμε μέσα από αγώνες μπαράζ να κατακτήσουμε και την άνοδο στην superleague 2. Ο στόχος ήταν η σωτηρία μας που επιτευχθεί νωρίς και έπειτα προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό που ήρθε μέσα από μεγάλη προσπάθεια και ψυχικά αποθέματα. Σ’ αυτό θα ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τον Μπάμπη Χατζημέστη που μας ανεχόταν και τον ανεχόμασταν και τον αγαπάμε όλοι παρά πολύ!!!», είπε ο Μελισσόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οικογενειακό. Αυτό που κατάφερε η ομάδα φέτος δεν έχει γίνει ποτέ στα ιστορικά με μπάτζετ 27000€ περίπου και αποτελούμενο από Ξανθιώτες γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου!!! Όσο κερδίζεις πιστεύεις πολλά και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο το πόσο πολύ το θέλαμε!!! Τα γκολ δεν έρχονται από έναν αλλά από ομαδική δουλεία. Πρωταθλητές και άνοδος στην superleague 2. Ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας του Ορφέα Ξάνθης, ευγνώμων που είχα αυτούς τους συμπαίκτες και ευγνώμων κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι όλος ο Ορφέας Ξάνθης … ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗΣ»