Μεταγραφική «βόμβα» ο Λεύκιππος Ξάνθης! Συμφώνησε με τον Γιώργο Μανάκα

Στα «σκαριά» να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι ο Λεύκιππος Ξάνθης, αφού συμφώνησε με τον Κομοτηναίο πάουερ φόργουορντ – σέντερ, Γιώργο Μανάκα.

Ο 23χρονος παίκτης που ξεκίνησε από την ΑΕ Κομοτηνής, έχει ξανασυνεργαστεί με τον κόουτς Λεμονίδη από το πέρασμά του από τον ΓΑΣ, ενώ έχει πετύχει τρεις ανόδους στην μπασκετική του πορεία, με Ελευθερούπολη από Γ’ στη Β’ Εθνική και με Οίακα Ναυπλίου και ΠΑΣ Γιάννινα από την Β’ Εθνική στην Α2 Ανδρών.

Μάλιστα στην Ελευθερούπολη συνεργάστηκε με τον σέντερ του Λεύκιππου Ξάνθης, Χάρη Βοϊβατόπουλο, ενώ στον ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε το πρωτάθλημα όντας συμπαίκτης με την πρόσφατη μεταγραφική προσθήκη των Ξανθιωτών, Γιώργο Μαυρογιάννη.

Έχει επιπλέον εμπειρία και από το πρωτάθλημα της Α2, έχοντας αγωνιστεί μια σεζόν με την Καβάλα, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε για λογαριασμό των Χανίων, αλλά διακόπηξε άδοξα λόγω των μέτρων και της απαγόρευσης για τον Covid-19.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα ο Μανάκας και είναι δεδομένο ότι με τις μέχρι τώρα προσθήκες των Περρή, Μαυροογιάννη, Μηντζαρίδη και Μανάκα, ο πήχης της επόμενης σεζόν έχει ανέβει.