Πανελλήνιο Εφήβων: Αποχώρησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στην θέση του στη β’ φάση ο Ποσειδών Ορεστιάδας

Ο ΝΟ Καλαμάτας ήταν ο τυχερός της κλήρωσης που έγινε από την ΚΟΕ διαδικτυακά ανάμεσα στις ομάδες που πήραν 3η θέση στους Ομίλους των τριών και των τεσσάρων ομάδων της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17), προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ των 25 ομάδων της Β’ φάσης. Η ομάδα της Καλαμάτας είχε πάρει την τρίτη θέση στον Όμιλο Πάτρας.

Ωστόσο η σχετική ενημέρωση από την ΚΟΕ είχε και άλλη σημαντική για την περιοχή μας είδηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που είχε προκριθεί ως δεύτερος από τον Όμιλο Αλεξανδρούπολης την περασμένη Κυριακή, δήλωσε ότι αποχωρεί από τη Β’ φάση κι έτσι στη θέση του παίρνει ο Ποσειδών Ορεστιάδας, που ήταν 3ος στο συγκεκριμένο Όμιλο.

Έτσι, οι 25 που συμμετέχουν στην Β’ Φάση είναι: Υδραϊκός, ΑΕ Χαϊδαρίου (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), Ολυμπιακός, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), Νηρέας Χαλανδρίου, Πανιώνιος, ΑΟ Καστέλλας (από τον Γ’ Όμιλο Αττικής), Παναθηναϊκός, ΝΟ Χίου, Ιωνικός (από τον Δ’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΓΣ Περιστερίου (τυχαία η σειρά από τον Ε’ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, Άρης (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πάτρας), ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου (από τον Όμιλο Κρήτης), ΟΦΘ, Ποσειδών Ορεστιάδας (από τον Όμιλο Αλεξανδρούπολης), ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Βόλου).