Euro 2020: Μόνο ο Δημούτσος προέβλεψε την κατάκτηση της Ιταλίας! Κανείς δεν βρήκε τον πρώτο σκόρερ

Ολοκηρώθηκε το Euro 2020, με την Ιταλία να κατακτά εμφατικά το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι, επί της Αγγλίας μέσα στο Γουέμπλεϊ.

Το ThrakiSportS είχε ζητήσει από την αρχή του τουρνουά τις προτιμήσεις και τις προβλέψεις, τόσο των αρχηγών του ΑΟΞ, όσο και των αρχηγών των επτά ομάδων της Θράκης στη Γ’ Εθνική.

Από τα έντεκα συνολικά άτομα που πήραν μέρος, μόνο ο Ελίνι Δημούτσος προέβλεψε την Ιταλία, και έπεσε φυσικά μέσα, με τους υπόλοιπους δέκα να επιλέγουν όλοι την Γαλλία, που έμεινε εκτός νωρίς, μόλις στο πρώτο νοκ άουτ από την Ελβετία.

Ο Δημούτσος όχι μόνο προέβλεψε την κατάκτηση, αλλά υποστήριζε και τη «σκουάντρα ατζούρα», ενώ χαρούμενοι πρέπει να είναι και οι Ανδρέας Τάτος, Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Δορουγιδένης και Χρήστος Γιαννόπουλος, που παρότι πίστευαν ότι θα το κατακτήσει η Γαλλία, δήλωσαν ότι υποστήριζαν τους Ιταλούς.

Επιπλέον, κανείς από τους αρχηγούς του ΑΟΞ δεν βρήκαν τον πρώτο σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς οι περισσότεροι είχαν επιλέξει τους Μπενζεμά, Εμπαπέ και Ιμόμπιλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριαστιάνο είχε πέντε γκολ (τα τρία πέναλτι), όσα βέβαια και ο Πάτρικ Σικ, αλλά πήρε τον τίτλο του πρώτου σκορερ εξαιτίας του δεύτερου κριτηρίου με της ασίστ, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να έχει μια και τον Τσέχο καμία.