Πέτυχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισάγεται σε Τμήμα Φιλολογίας ο Δημήτρης Μελιόπουλος δυο χρόνια αφότου σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Όλοι θυμούνται την απόφαση του πρώην παίκτη της Ξάνθης Δημήτρη Μελιόπουλου να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μόλις στα 19 του χρόνια, ενώ ήταν τότε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας αποφασισμένος να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Πλέον, μετά από δύο χρόνια η προσπάθειά του φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς, καθώς, όπως αποκάλυψε το Metropolis, πέρασε με επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έχοντας συγκεντρώσει 12.500 μόρια και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμης δεδομένα, αφού οι βάσεις θα ανακοινωθούν σε δεύτερο βαθμό, εισάγεται στο τμήμα Φιλολογίας των Ιωαννίνων.

Ο Μελιόπουλος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ξάνθης, υπήρξε διεθνής, πήγαινε σχολείο στην πόλη της Ξάνθης και έγινε επαγγελματίας από την ομάδα του ΑΟΞ εώ κλήθηκε και στις μικρές Εθνικές. Αποτελούσε το μεγάλο ταλέντο της ομάδας και πουλήθηκε με ποσό ρεκόρ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά μερικούς μήνες μετά ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Τότε, του είχε προταθεί ως προσωρινή λύση η προοπτική της συμμετοχής του στην ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο ίδιος έδειχνε να είναι αμετάπειστος και απόλυτα συνειδητοποιημένος στην απόφαση που είχε πάρει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να στραφεί στις σπουδές του. Δυο χρόνια μετά δείχνει να περνά στο Πανεπιστήμιο…