ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης ο Κούγκουλος με νέο ατομικό ρεκόρ!!!

Κάνοντας τρίτο ατομικό ρεκόρ σε λιγότερες από 48 ώρες ο Αλεξανδρουπολίτης Τάσος Κούγκουλος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης που διεξάγεται στην Ρώμη, αφού τερμάτισε τρίτος στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο με επίδοση 25.63.

Ο αθλητής του Κώστα Χατζηπέτρου στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης κατέβασε κατά εννέα εκατοστά του δευτερολέπτου το δικό του ατομικό ρεκόρ που πέτυχε στον ημιτελικό το απόγευμα της Πέμπτης και ενώ το πρωί της Πέμπτης στον προκριματικό κατέβηκε για πρώτη φορά στη ζωή του κάτω από τα 26 δευτερόλεπτα στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ετσι ο Κούγκουλος κρεμά το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος του, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Εφήβων Νεανίδων της Ρώμης για τα ελληνικά χρώματα, αφού κανένας άλλος αθλητής από την χώρα μας όχι απλά δεν έχει καταφέρει να ανέβει σε βάθρο αλλά έστω να περάσει στον τελικό του αγωνίσματός του.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρωσος Τκάτσεφ και το ασημένιο ο Πολωνός Μάσιουκ ενώ ο Τάσος Κούγκουλος αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε ένα μόλις εκατοστο του δευτερολέπτου μπροστά από τον γερμανό Γιαν που περιορίστηκε στην 4η θέση και έμεινε εκτός βάθρου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.