«Θυμάμαι τον Πασχαλάκη από τον Πανθρακικό, ήταν νεαρός και ξεχώριζε» αναφέρει ο Άντριου Τζέιμς Χογκ

Στο ραδιόφωνο του «Metropolis» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Καλλονής και συνεργάτης της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Μάλτας, Άντριου Χογκον.

Αναφέρθηκε στον Πασχαλάκη, τον οποίο όπως δήλωσε είχε ξεχωρίσει από την θητεία του στον Πανθρακικό, ενώ μίλησε και για έναν άλλο γκολκίπερ της ομάδας της Κομοτηνής, τον Ντάνι Φερνάντεζ, που μεσολάβησε ο ίδιος για να συμφωνήσει με την Μπεκιρκάρα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη συνεργασία που έχει με την Ομοσπονδία της Μάλτας: «Έχω μια συνεργασία με την Ομοσπονδία είμαι προπονητής ψυχολογικής υποστήριξης στην Εθνική, έχω σπουδάσει αθλητική ψυχολογία. Είμαι προπονητής στο τιμ της U19 που δίνει μεγάλη βαρύτητα η Ομοσπονδία γιατί θα διοργανώσει το παγκόσμιο Κύπελλο U19 η Μάλτα».

Για τους παίκτες που είχε συμπαίκτες και θυμάται από την Καλλονή και αν υπήρχε άλλος Μαλτέζος που έχει αγωνιστεί: «Ο Γιώργος Μανούσος. Ήμασταν συμπαίκτες. Πολύ δυνατή προσωπικότητα, μαχητής με σπουδαία καριέρα στον Ατρόμητο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη Λαμία. Μιλάμε πολύ, έχουμε καλή φιλία. Δεν ήμουν ο μοναδικός Μαλτέζος που έπαιξε στην Ελλάδα. Ήταν ο Σκέμπρι στον Πανιώνιο και ο Τζάστιν Χάμπερ στο Χαϊδάρι».

Για τους τερματοφύλακες που θυμάται και έχει άποψη: «Τον Πασχαλάκη. Τον θυμάμαι από τον Πανθρακικό. Αρκετά νεαρός τότε και ξεχώριζε. Ίσως δεν ήταν τόσο συγκροτημένος τότε. Χαίρομαι πολύ που εξελίχθηκε και έγινε μεγάλος τερματοφύλακας. Τον Καρνέζη και τον τερματοφύλακα που παίζει στην Εθνική, τον Βλαχοδήμο της Μπενφίκα. Είναι φανταστικός».

Για το αν υπάρχουν παίκτες στη Μάλτα που μπορούν να παίξουν στην Ελλάδα: «Έχουμε πιστεύω. Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο Μπονγκ και ο Γκουλαϊμίρ. Είναι εξαιρετικά ταλέντα που μπορούν να παίξουν στην Ελλάδα».