Γ’ Εθνική: Ο Γιώργος Λίτσκας πρώτη μεταγραφή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Λίτσκας μετά το περσινό πέρασμά του από τη ΑΕ Διδυμοτείχου συνεχίζει στην Γ’ Εθνική αλλά σε άλλη ομάδα και συγκεκριμένα στον Απόλλων Παραλιμνίου.

Αντίπαλος απέναντι στις Θρακιώτικες ομάδες αναμένεται να βρεθεί ο 26χρονος (γεννημένος στις 16/6/95) επιθετικός. Ο υψηλόσωμος φορ 1,87 έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες όπως: Πανθρακικός, Έβρος Σουφλίου, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Νέστος Χρυσούπολης, Τηλυκράτης Λευκάδας και πέρσι στην ΑΕ Διδυμοτείχου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιώργο Λίτσκα. Ο Γιώργος Λίτσκας είναι 26 ετών (16/06/1995) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας και την Α.Ε. Διδυμοτείχου ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και σε Πανθρακικό, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης και Νέστο Χρυσούπολης. Γιώργο καλοσώρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.