Ανανέωσε στη Μυτιλήνη στα 46 του ο πρώην του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιώργος Γιαννουζάκος (+photo)

O Aιολικός Μυτιλήνης ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον πολύπειρο πρώην παίκτη του ΓΑΣ Κομοτηνή, Γιώργο Γιαννουζάκο.

Στη μεγάλη μπασκετική του πορεία, ο Γιαννουζάκος ξεκίνησε από τον ΓΑΣ, τη σεζόν 1993-94, εκεί όπου γεννήθηκε την πρωτοχρονιά του 1975. Στην συνέχεια μετακόμισε στον Ηρακλή. Στους κυανόλευκους παρέμεινε μέχρι και το 1999, χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία προκειμένου να αγωνιστεί στην Τεργέστη.

Εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2003, με εξαίρεση τη σεζόν 2000-01, χρονιά κατά την οποία μεταπήδησε στην επίσης ιταλική Ίμολα. Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό όπου παρέμεινε για δύο σεζόν, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Το 2006, μεταπήδησε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ένα χρόνο μετά επέστρεψε για τρίτη φορά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το 2008 πήρε σειρά η Λαμία όπου και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε διάφορα κολέγια της Αμερικής, ο Γιαννουζάκος επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του Ιωνικού Νίκαιας.
Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κοζάνης, πριν μεταγραφεί στον Αργοναύτη Καλαμαριάς. Στην συνέχεια έπαιξε δύο χρόνια στον ΑΟΚ και Αετούς Βέροιας, ενώ πέρυσι ήταν στον Αιολικό Μυτιλήνης, ;όπου και ανανέωσε, σε μια κενή χρονιά λόγω του Covid.

giannouzakos renewal