Είναι επίσημο! Στις 12/9 η πρώτη σέντρα της Super League 2 – Άμεση η επιστολή στην ΕΡΤ

Γνωστοποιήθηκαν οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο ΔΣ των Super League 2 – Football League που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη (29/6), μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε την σημερινή συνεδρίαση ήταν βεβαίως αυτό αναφορικά με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Παρά τις φήμες που οργίαζαν το προήγουμενο χρονικό διάστημα για μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης, ώστε οι ομάδες να έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμάσιας και οργάνωσης ενόψει και των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθήσουν έπειτα από τη συγχώνευση των δύο κατηγοριών, αυτό που τελικά συμφωνήθηκε ήταν να διατηρηθεί η αρχική ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, δηλαδή η 12η Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο διευρυμένο πρωτάθλημα της Super League 2, η διοργανώτρια αρχή έδωσε προθεσμία στις ΠΑΕ έως τις 15 Ιουλίου· ενώ για το -επίσης φλέγον- ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου, σύντομα θα σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης για τη νέα χρονιά και αν την ενδιαφέρει η σύναψη ενός νέου τηλεοπτικόυ συμβόλαιου.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της διοργανώτριας:

«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League.

Έγινε ενημέρωση σχετικά με τον Νόμο 4809/21

Αποφασίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για το Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, η 15η Ιουλίου 2021.

Θα ζητηθεί συνάντηση με την ΕΡΤ Α.Ε. αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος 2021-22.»