Επιτυχής παρουσία για τους Εβρίτες Μήτκα και Μηλικούδη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ της Βουλγαρίας

Ικανοποιητικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Εβρίτες αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κίμωνας Μήτκας και Κώστας Μηλικούδης στο 28ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μικρών Ηλικιών, στην Αλμπένα της Βουλγαρίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Νέων, με τον Κίμωνα Μήτκα των Φάρου-Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην αποστολή, προχώρησε στα ημιτελικά κι αφού έμεινε εκτός τελικού χάνοντας από την ισχυρή Ρουμανία, έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη από τη δυνατή αναμέτρηση με την Τουρκία για τις θέσεις 3-4. Νίκησε 3-2 στον «μικρό» τελικό και πήρε το μετάλλιο. Την ομάδα πέρα από τον Μήτκα συγκρότησαν οι Αλέξανδρος Μαδέσης, Σωκράτης Γιαννούτσος, Ευστάθιος Μανωλόπουλος, ενώ στην τεχνική καθοδήγηση είναι ο Κώστας Μαδέσης.

Επίσης, η Εθνική Παίδων με τον Κώστα Μηλικούδη της Φιλίας Ορεστιάδας στην αποστολή κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό και κατέλαβε συνολικά την 6η θέση. Πέρα από τον Μηλικούδη, αγωνίστηκαν οι Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, Ανδρέας Καραμπελιάς ενώ κόουτς ήταν ο μέχρι πρότιμος προπονητής της Φιλίας Ορεστιάδας Ανέστης Καριοφυλλίδης. Τέλος, την 6η θέση πήραν και οι κορασίδες με την Στέλλα Τζαρίδου και την Καβαλιώτισσα Λεμονιά Γκαϊντατζή, με βοήθεια στα ματς κι από τους δύο προπονητές. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι τρεις παίδες και οι δύο κορασίδες είναι πρώτη φορά σε αποστολή των εθνικών ομάδων.