Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο Σταύρος Δαϊλάκης

Ο πρώην βουλευτής Σταύρος Δαϊλάκης που υπηρέτησε και τη Δόξα Δράμας από τη θέση του προέδρου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Η ΠΑΕ σε συλλυπητήρια ανακοίνωση ανέφερε: «Η Δόξα Δράμας θρηνεί τον χαμό του Σταύρου Δαϊλάκη, ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα μας ανιδιοτελώς και τίμησε την θέση του Προέδρου. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Ταξίδι.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοργανώτρια Super League 2 όπου ανέφερε:
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σταύρου Δαϊλάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Ο εκλιπών έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξας Δράμας».

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά, με θλίψη και οδύνη, τον πρώην βουλευτή του κόμματος Σταύρο Δαϊλάκη», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια.

Ο Σταύρος Δαϊλάκης γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1955 στο Δοξάτο Δράμας, σπούδασε στην Οικονομική Σχολή Θεσσαλονίκης, εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα ενώ υπήρξε δήμαρχος του Δοξάτου το 1987 και από το 1990 ως το 1994.

Διετέλεσε βουλευτής Δράμας από το 2000 ως το 2009, ενώ το 2007 έγινε και αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου (κοσμητόρας της Βουλής). «Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.