Euro 2020: Έκπληξη με την Ουγγαρία να κρατά στην ισοπαλία τη Γαλλία, καμία αλλαγή στο ThrakiSportS Predictor

Tην έκπληξη που πλησίασε στην πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία (όταν κατέρρευσε μετά το 84′ και δέχθηκε τρία γκολ) την πέτυχε η Ουγγαρία την πέτυχε σήμερα, στο δεύτερο παιχνίδι της για τον ΣΤ΄ όμιλο του EURO 2020.

Οι Μαγυάροι κράτησαν στο 1-1 την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία στην κατάμεστη «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, έχοντας μάλιστα προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2′) με τον Φιόλα. Οι «τρικολόρ», που είχαν δοκάρι με τον Ντεμπελέ και έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες, ισοφάρισαν στο 66΄ με τον Γκριεζμάν, έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και είναι κοντά στην πρόκριση στους «16», κινδυνεύουν όμως να χάσουν την πρώτη θέση από την Πορτογαλία που παίζει σε λίγο με την Γερμανία.

Η Ουγγαρία, για να κάνει την υπέρβαση και να περάσει στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, θα χρειαστεί να νικήσει την Τετάρτη (23/6) τη Γερμανία. Πάντως ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν πρόβλεψε κανείς στο ThrakiSportS Euro Predictor Game, με αποτέλεσμα η βαθμολογία να παραμένει αμετάβλητη μετά την ολοκλήρωση και του 22ου αγώνα από την έναρξη της διοργάνωσης…