Euro 2020: 13άρι σωστών προβλέψεων της νίκης με 1-0 της Σουηδίας επί της Πολωνίας στο ThrakiSportS Predictor

Η Σουηδία, με πρωταγωνιστή τον Ισακ και σκόρερ στο 77’ τον Φόρσμπεγκ από το σημείο του πέναλτι, νίκησε με 1-0 τη Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη (5ος όμιλος/2η αγωνιστική), μπροστά σε 30.500 θεατές, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά -έστω και ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες- την πρόκριση στους «16».

Καλύτεροι και με περισσότερες ευκαιρίες οι Σουηδοί, θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία (23/6), επίσης στην Αγία Πετρούπολη την 3η και τελευταία αγωνιστική, οι Σλοβάκοι που «χάθηκαν» στο δεύτερο ημίχρονο θα επισκεφτούν (23/6) τη Σεβίλη για να αντιμετωπίσουν την Ισπανία, στην δική τους προσπάθεια να βρεθούν ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro 2020.

Aμφότερες έφτασαν στη μεταξύ τους συνάντηση, με υψηλή αίσθηση εμπιστοσύνης, μετά από εντυπωσιακά παιχνίδια στις πρεμιέρες τους, η Σλοβακία νικώντας (2-1) την Πολωνία και η Σουηδία αντέχοντας την πίεση των Ισπανών (0-0). Ηταν μια μάχη τακτικής, όπου οι ομάδες προσπάθησαν περισσότερο να αποφύγουν το λάθος.

Ο Ισακ της Ρεάλ Σοσιεδάδ επιβραβεύτηκε όταν σε μία -ακόμα-επέλασή του, προσπάθησε να αποφύγει τον Ντουμπράβκα, ο οποίος τον ανέτρεψε (δέχθηκε κίτρινη) και την ποινή (πέναλτι) μετέτρεψε σε γκολ ο Φόρσμπεργκ (1-0). Ετσι ίσως δεν είναι τυχαίο ότι τα 23 από τα 26 γκολ των Σουηδία έφτασαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Σλοβάκοι στα λεπτά που ακολούθησαν προσπάθησαν, έκλεισαν τους Σουηδούς στην περιοχή τους, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Το ακριβές σκορ της νίκης με 1-0 της Σουηδίας επί της Πολωνίας το βρήκαν 13 παίκτες του ThrakiSportS Predictor. Ετσι, μετά από 18 παιχνίδια η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής